Fabriek Logistiek

Danny Vanrijkel 0498 177 743

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België. Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw logistieke probleem of een antwoord op jouw logistieke vraagstuk? In Fabriek Logistiek kan je alles komen uittesten!

Dit praktische testcentrum brengt alle logistieke toepassingen en technologieën, kennis en ervaring, theorie en expertise samen. Je legt je logistieke vragen en problemen voor en probeert de bestaande oplossingen zelf uit. Met je eigen personeel en met je eigen goederen. Ongestoord en volledig afgeschermd in een realistische en bedrijfsveilige omgeving.

Fabriek Logistiek bestaat uit drie modules. De eerste focust op palletwerking. De 13 meter hoge ruimte staat vol met lege rekken en de gangen ertussen verschillen van breedte, zodat alle soorten palletten en trucks er uitgetest kunnen worden. In de tweede module kan je alle technieken testen die gericht zijn op e-commerce. En in de derde unit heeft VDAB al zijn logistieke opleidingen ondergebracht.

Alles wat met logistiek te maken heeft onder een dak, dàt is dus Fabriek Logistiek.

Bedrijven, instellingen, onderzoekers, onderwijsverstrekkers: iedereen kan de testruimtes huren om er logistieke processen uit te proberen.


fabrieklogistiek.be

Omdat we pionier willen zijn in de duurzame transitie, hebben we het Emma Leclercq Fonds opgericht.